Todistukset

Opiskeluun ja valmistumiseen liittyvät todistukset

1. Opiskelutodistus aloittaville ja jatkaville opiskelijoille

Sait opiskelupaikan? Onneksi olkoon! Toimita opiskelutodistus opintojesi rahoittajalle (Kela, Te-toimisto, Aikuiskoulutusrahasto). Vaihtoehtoisesti varmista, lähettääkö opintosihteeri sen suoraan rahoittajan kirjaamoon. Käytäntö vaihtelee rahoittajan mukaan.

2. Opintorekisteriote

Opintorekisteriotteeseen opettajat kirjaavat lähiopetuksen aikana suoritetut kurssit ja laskennallisten opintoviikkojen yhteissumman. Merkinnät perustuvat päiväkirjaan (S=suoritettu kurssi, 1vko= 1ov). Opintorekisteriote lähetetään ilmoittamaasi kotiosoitteeseesi puolivuosittain eli ennen joulua ja juhannusta. Toimita opintorekisteriote opintojen rahoittajille.

3. Tutkintotodistus

Tutkintotodistuksen saat, kun kaikki tutkintotilaisuudet on suoritettu. Prosessi vie noin 1-2 kk. Tutkinnon osan suorittamisesta ei kirjoiteta todistusta, paitsi jos keskeytät koulun jolloin se jää viimeiseksi todistukseksi.

4. Osallistumistodistus

Osallistumistodistus annetaan opintojen päätyttyä. Pelkkä osallistumistodistus ei kelpaa esim. TE-toimistolle todistuksena suoritetuista opinnoista, vaan tarvitaan opintojen jatkuessa opintorekisteriote ja niiden päättyessä tutkintotodistus.

Ammattitutkintostipendi valmistuneille

Koulutusrahasto myöntää ammattiin valmistuneille ammattitutkintostipendin Toimita ohjeiden mukaiset todistukset Koulutusrahastolle. 

Mainokset